top of page

hírek

 Számtalan lehetőség egész évben

Updated: Mar 18

 

Hosszú távú innovációs programunk célja, hogy támogató környezetet biztosítson az agtech startupok, innovatív vállalkozások és a hazai agrárium szereplői között.



Az idei évben is számos lehetőséget kínálunk az agrár startupok számára, hogy ötleteikkel és fejlesztéseikkel következő szintre léphessenek, legyen szó agrárszakmai tudás megosztásról, befektetőkkel való összekötésről, vagy validációban nyújtott segítségről.

 

Állandó programelemeink mellett az agrárium területén fejlesztő csapatok számára, egész évben biztosítjuk a szakmai mentorálás lehetőségét.

Szakértőink az agrárium és élelmiszeripar különböző területein segítik a startupokat a legfontosabb és legfrissebb agrárszakmai és piaci információkkal, valamint hasznos visszajelzéseket adnak a projektek kapcsán, felgyorsítva a megoldásoknak a fejlődés lehetőségét.


 



Egész évben várjuk agrár területen fejlesztő csapatok jelentkezését!

A magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszálunk. Szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, kertészeti ágazat és az élelmiszeripar területeit sújtó kihívások megoldására vállalkozó csapatok jelentkezését várjuk.





Az esemény kiemelt célja, hogy támogassa az agrár startup vállalkozásokat, illetve felgyorsítsa a digitalizációs megoldások terjedését az agráriumban, akár tőkefinanszírozással, akár olyan visszajelzésekkel, amelyek segítik a startupok jövőbeni fejlesztéseit.





Videósorozatunkban olyan gazdaságok bemutatására fókuszálunk, melyekben a gazdák digitalizációs megoldásokat, új típusú fejlesztést alkalmaznak, melyek segítik a döntéstámogatásban, a versenyképességben előrelépést nem utolsó sorban megtérülést mutatnak.

Ha te vagy az a nyitott gondolkodású gazdák egyike, aki szívesen bepillantást engednének gazdaságukba, bemutatva a különböző használt technológiákat – pl. szenzortechnológia, mesterséges intelligencia stb, akkor az alábbi űrlap kitöltésével add le jelentkezésed.





Keressük az innovációra nyitott vállalatokat!

Nagyvállalati-startup programunk elsődleges célja, hogy a vezető agrárvállalatok és fiatal magyar startupok együttműködésével forradalmian új digitális megoldásokat hozzanak létre, melyek gyorsan és széles körben eljutnak a magyar gazdálkodók hétköznapjaiba és beépülnek a gyakorlatba.

Nem csak startupok jelentkezését várjuk, hanem olyan nagyvállalatokét is, akik nyitottak lennének egy gyümölcsöző munkafolyamat elkezdésére.



84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page