top of page
szakmai esemenyek.png

szakmai események

Szakmai eseményeink során különböző témákat járunk körbe, ahol az ígéretes magyar technológiai fejlesztések bemutatása mellett szakértők vitatják meg az aktuális agráriumban fellelhető kihívásokat, illetve a különböző technológiák hasznosítását és alkalmazását.

Az innováció és a fenntarthatóság az agrárium minden területén kulcsfontosságú. A növekvő élelmiszerigények mellett a megfelelő állattartásra is fokozott figyelmet kell fordítani. "Valódi állatjólét" elnevezésű eseményünk kiemelt célja, hogy az agrárkamra tagjait, partnereit az állatjóléti célok megvalósításában tudja támogatni. Olyan fejlett technológiák és eljárások bevezetésére van szükség, amelyek megoldást kínálnak a felmerülő nehézségekre: higiénia és takarmányozás, tartástechnológia, járványvédelem, klímatechnológia, megvilágítás és szállítmányozás területen.

Az elmúlt éves tevékenységünk szélesebb körű megismertetését lehetővé téve az esemény egész napos konferenciává nőtte ki magát; így született meg az Agtech SUMMIT konferencia, mely az innovációs ökoszisztémában egy olyan teret biztosít, ahol a különböző piaci szereplők közös gondolkodása közelebb hozhatja a digitalizációs megoldásokat a gazdálkodókhoz.

 

Ilyen volt a 2023-as Agtech SUMMIT!

Az eseményen mezőgazdasági és élelmiszeripari szakértők, kutatók, döntéshozók, gazdálkodók, agrárvállalatok és vállalkozók, illetve a startup ökoszisztéma vitatta meg a jövő agráriumának lehetséges irányvonalait kerekasztal beszélgetések és előadások formájában.

bottom of page