top of page
inkkubacio.png

Acerca de

nagyvállalati-startup program

A NAK TechLab módszertanának lényege, hogy a kamarával kapcsolatban álló vállalatok, gazdálkodók révén összegyűjti az agrárium legégetőbb problémáit, erre pedig startup megoldásokat toboroz, melyeket agrárszakmai és üzleti mentorálással karöltve segíti piacra.

 

Nagyvállalati-startup programunk fő célja, hogy a legnagyobb agrárvállalatok fiatal magyar startupperekkel közösen olyan új és formabontó digitális megoldásokat fejlesszenek, amelyek gyorsan és széles körben eljutnak a magyar gazdálkodók hétköznapjaiba és beépülnek a gyakorlatba. A programon keresztül nagyvállalatokat és startupokat kötünk össze, a közös munka eredményeképpen pedig a startupok gyakorlati és szakmai tapasztalton és a kapcsolati hálón túl új ügyfeleket, a nagyvállalatok pedig új piacot tudnak szerezni.

kihívások

Axial_logo 2.png
mikrovital_logo.png
BFCS_feher copy 1.png
KITEjubi_white.png
Nem találtad meg a megfelelő kihívást? Jelentkezz ebben az esetben is, hiszen egész évben várjuk az innovatív ötleteket, agrár startupok megoldásait!

timeline

nagyvallalati_timeline.png
Az egyes mérföldkövek között folyamatos mentorálás, kapcsolattartás és közös munka zajlik a programba került startupokkal. 

miért éri meg jelentkezni?

Frame 3.png

Agrárszakmai

ismeretek 

Layer_1-1.png

Együttműködés piacvezető vállaltokkal

Group 4.png

Teszt lehetőség

Layer_1-2.png

Validáció

Layer_1.png

Üzleti mentorálás

szakmai partnerünk

obudai_edited.png

Az OUVC az Óbudai Egyetemhez tartozó 10 milliárd forintos kockázati tőkealap és venture studio, mely a növekedési tőke biztosítása mellett szakmai validációval, nemzetközi eléréssel, valamint szakértők és mentorok biztosításával támogatja a startupokat. A NAK TechLab nagyvállalati-startup programjában a programba került és/vagy nagyvállalati együttműködésre lépő startupok részére tőke biztosítás lehetőségével vesznek részt.

A programmal kapcsolatos kérdéseidet, kérjük, hogy a naktechlab@nak.hu email címre küldd.


eredmények

bottom of page