top of page

hírek

Rapid randi leendő befektetőddel! 

Updated: Apr 23

Idén hatodik alkalommal rendezzük meg a hazai agrár startupokat és befektetőket összekötő eseményünket, mely során egyszerre több kockázati tőkebefektető társasággal is lehetőség nyílik találkozni! 



A NAK TechLab fő célja, hogy elősegítse az agrárdigitalizáció és élelmiszeripar területén munkálkodó startupok fejlesztéseit, melyet több eseménnyel, inkubációval és mentorálással egyaránt támogat.  

Támogató eseményeink közül az egyik, az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő befektetői meetup, ahol rapid randik formájában az agrár területen fejlesztő startupoknak lehetőségük nyílik, hogy kapcsolatba kerüljenek, valamint azonnali visszajelzéseket kapjanak egyszerre akár több kockázati tőkebefektetőtől. 

 

Kikkel találkozhatsz az eseményen? 


Virgo Ventures  

Olyan koncepcionális, prototípus, vagy növekedési fázisban lévő, vonzó üzleti ötleteket és megoldásokat keresnek, amelyek jelentős nemzetközi növekedési potenciállal rendelkeznek. A Virgo Ventures szakmai, gyakorlati útmutatást, pénzügyi finanszírozást, kiterjedt nemzetközi hálózatot nyújt, valamint professzionális informatikai és üzleti know-how-t fejleszt. 


OXO Holdings 

A többlépcsős befektetési társaság különböző iparágakból és ágazatokból származó innovatív technológiai vállalkozásokra összpontosít. Befektetési politikája a korai, növekedési és növekedési szakaszban lévő vállalkozások finanszírozására, részleges vagy teljes kivásárlására, növekedésük és piaci terjeszkedésük felgyorsítására, valamint a következő befektetési körökre vagy exitekre való felkészítésére irányul. A portfólió külön befektetési alapokba szerveződik olyan kulcsfontosságú területeken, mint az agrártechnológia, a tiszta technológia, az élelmiszer-technológia és az energetikai átállás vagy a zöld technológiák más szegmensei. 


Az OXO Holdings és a Virgo Ventures egyaránt 450 millió forintos támogatást nyert el a Startup Factory pályázat során, melyet az általuk kiválasztott ígéretes startupokba és azokat a tőkejuttatás mellett üzleti tudással is támogatva segítse a piaci sikerek elérésében. 

 

Impact Ventures  

Céljuk, hogy befektetéseikkel mérhető, pozitív társadalmi hatást váltsanak ki a pénzügyi megtérülés mellett. Az alapok szektortól függetlenül, innovációs kapacitással és növekedési potenciállal rendelkező, különösen a társadalmi integrációra, az oktatásra és foglalkoztatásra, a hátrányos helyzetűek segítésére és a környezeti fenntarthatóságra figyelmet fordító magyar vagy európai vállalkozásokba fektetnek. 

A társaság már több cégbe is befektetett, akikkel korábbi NAK TechLab befektetői eseményünkön találkoztak! 

 

Kék Bolygó Tőkealapok 

A Kék Bolygó befektetési stratégiája egy vegyes portfólió kialakítása, amelyben egyaránt szerepelnek magvető, kezdeti és növekedési szakaszban lévő társaságok is, akár még csak az ötletként létező terméktől a már gyártási fázisban lévőkig. Ennek megfelelően a befektetések mértékét is három kategóriába sorolják: az egyes fejlettségi szakaszokban 100 millió Ft alatti, 100-350 millió Ft közötti és 350 millió Ft-ot meghaladó összegű forráskihelyezésekkel számolunk. Befektetéseik földrajzi fókuszát tekintve Magyarország mellett a visegrádi együttműködés országai és a Magyarországgal szomszédos, EU-tagállam országok is a célterületek közé tartoznak. 

 

Ne habozz, jelentkezz, mutasd be projekted 2024. május 27-ei eseményünkön és szerezd meg első, vagy akár következő körös befektetésed egyedi, az agráriumot érintő startup projekteddel! 

 


Jelentkezési felület: https://forms.gle/gQdtyQHrS2X9kiov5


Jelentkezési határidő: 2024. április 28. (vasárnap) 


 

Nézd vissza legutóbbi eseményünkről készült összefoglaló videónkat! 



169 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page