top of page

hírek

Digitális gazdaságok

Updated: Feb 28



Folytatódik Gazdálkodók útja a digitalizáció felé videósorozatunk.



A folyamatosan változó világban nem csak a munkanélküliséggel, hanem az éghajlatváltozással is meg kell küzdeniük a mezőgazdaságban dolgozóknak. Mára, a gördülékeny munkavégzés érdekében nélkülözhetetlen az új típusú fejlesztések, innovatív technológiák bevonása a termelési folyamatokba.


2023-ban indult videósorozatunk célja olyan gazdaságok bemutatása, melyben a gazdák digitalizációs megoldásokat, innovatív technológiákat alkalmaznak, megkönnyítve mezőgazdasági munkálatokat. Olyan gazdálkodókhoz látogatgatunk el, akik a mindennapi gazdálkodásuk során új típusú fejlesztést alkalmaznak, melyek segítik a döntéstámogatásban, a versenyképességben előrelépést nem utolsó sorban megtérülést mutatnak.


A tavalyi évben több olyan gazdaságban jártunk, ahol a fiatalabb generáció tagjai, különböző digitális fejlesztések használatával könnyítettek a mindennapi munkafolyamatokon.


Idén is keressük azokat a nyitott gondolkodású gazdákat, akik szívesen bepillantást engednének gazdaságukba, bemutatva a különböző használt technológiákat – pl. szenzortechnológia, mesterséges intelligencia stb.


Ha te vagy ez a gazda, aki megragadná a lehetőséget egy videós forgatáshoz, akkor az alábbi űrlap kitöltésével add le jelentkezésed. 




Nézd meg a korábbi epizódokat!





688 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page