top of page

hírek

Writer's picturenaktechlab

Szerezd meg első, vagy következő körös befektetésed!

Updated: Aug 17, 2022

Az Agtech Summit agrárdigitalizációs konferencia keretében ismét megrendezzük befektetői eseményünket, ahol 6 kockázati tőkebefektető partnerünkkel van lehetőség találkozni.


Jelentkezz és találkozz leendő befektetőddel!

A befektetői esemény lehetőséget biztosít befektetőkkel való találkozásra és egyeztetésre olyan startupoknak, akik az agrárium területén fejlesztenek, vagy megoldásuk kapcsolódik az élelmiszeriparhoz, vagy a mezőgazdasághoz. A befektetői rapid randi amellett, hogy befektetési esélyt tartogat, érték​es feedback lehetőséget is kínál: visszajelzéseket kaphatsz fejlesztésedhez egyszerre akár több kockázati tőkebefektetőtől is.


Az esemény befektetői parterei: Bonitás Befektetési Alapkezelő, Hiventures, Impact Ventures, Vespucci Partners, OXO Holdings és Kék Bolygó


További információ és jelentkezés: https://www.agtechsummit.info/befektetoi-esemeny


Az AGTECH SUMMIT eseményről:


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara innovációs programja, a NAK TechLab 2022. november 24-én második alkalommal rendezi meg a kifejezetten agrárdigitalizációval foglalkozó eseményt, az AGTECH SUMMIT rendezvényt. Az esemény kiemelt célja, hogy szakmai előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és gyakorlati bemutatókkal szemléltesse az agrárium legfontosabb fejlesztéseit, illetve átfogó képet adjon a szektor jövőjéről.

57 views0 comments

Komentarze


bottom of page