top of page

hírek

Folytatódik a csapatok és a nagyvállalatok közös munkája


Az Inkubációs programban részt vevő csapatok a meghatározott irányvonalak mentén folytatták az egyeztetéseket a nagyvállalatok képviselőivel.


Első körben a SentryNode csapatánál tett látogatást a KITE Zrt. Az egyetemistákból álló csapat által fejlesztett, mesterséges intelligenciával vezérelt robot az adatgyűjtési, monitorozási és egyéb kutatás-fejlesztési feladatok széles skálájára alkalmazhatók.

A találkozó során azonosították azokat az agráriumban fellelhető problémákat, melyre a nehézkes terepeken is alkalmazható robot nyújthat megoldást.


A következő egyeztetésre a Magyar Precíziós Gazdálkodási Egyesület szakmai napján került sor. Ahol a Bloomair csapata bemutatta talajforgatás mentes technológiáját. Az eseményen lehetőségük nyílt folytatni az inkubációs programunkban megkezdett egyeztetéseket a KITE Zrt. rendszerfejlesztési igazgatójával.



Izgatottan várjuk a folytatást !


A #NAKTechLab inkubációs programban elindult nagyvállalati-startup együttműködéseket pedig november 22-én az Agtech SUMMIT 2023 eseményünkön első kézből ismerheted meg.





34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page