top of page

hírek

Agtech startupok a FAO tudományos és innovációs eseményén

Updated: Oct 11, 2023

2023. október 2-5. között került megrendezésre a "Regional Science and Innovation Week".

Programjainkban részt vevő csapatokat nem csupán validációval, szakmai mentorációval segítjük. Fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb közönség előtt is bemutassák fejlesztéseiket ezért próbáljuk őket segíteni őket különböző rendezvényeken vagy akár saját eseményeken való kiállítási lehetőséggel.


Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet által szervezett fórumon programjainkban résztvevő csapatok közül a dFarm, SMAPP LAB, Water minilab és Proofminder fejlesztését is megismerhették az érdeklődők.


Az esemény célja az volt, hogy egy olyan platformot biztosítson a szakértők, kutatóintézetek, civil társadalmi szervezetek és a magánszektor számára, ahol megoszthatják tapasztalataikat a tudomány, a kutatás, az innováció integrálásának szükségleteiről, hiányosságairól és lehetőségeiről, rávilágítson az élvonalbeli ötletek és technológiai fejlesztések átalakító erejére, amelyek átformálják az agrár-élelmiszeripari rendszereket. A nemzetközi színtérről érkező előadók előadásaik során azokra legújabb trendekre és fejleményekre fókuszáltak melyek érintik az élelmiszer és a mezőgazdaság szektort egyaránt.


























31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page