top of page

hírek

Van egy innovatív agráriumhoz köthető ötleted?

Idén is megszervezzük egyetemistákat megszólító eseményünket, a NAK TechLab Hackathon 24 órás ötletversenyt!

2022. május 6-7-én kerül sor a NAK TechLab hackathon versenyére, mely során több agráriumot érintő témában és kihívásban is várjuk a hallgatói csapatok megoldási ötletét.


A hallgatói csapatok a hazai agrárium égető kihívásaira dolgozhatnak ki innovatív megoldásokat. Így például a precíziós növénytermesztésbe beilleszthető digitális megoldásokat, melyek segítik a termelők hatékonyságát, munkaerő hiányra hozott ötleteket, vagy az állattenyésztés területén az energia-felhasználás, illetve a takarmány-felhasználás optimalizálására hozott ötleteket is várnak, de a gazdálkodókat egyre inkább érintő fenntarthatósági témakörben is lehet jelentkezni.


A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezését várjuk. A versenyt egy online elődöntő előzi meg, az itt legjobbnak ítélt csapatok a 24 órás versenybe kerülnek, mely során a Design Terminal üzlet- és termékfejlesztési, valamint NAK agrárszakmai mentorainak segítségével tökéletesíthetik a hallgatók az ötleteiket. A fiatalok a verseny másnapján – prezentáció keretében – szakmai zsűrinek mutatják be kidolgozott koncepciókat. A legjobb csapat értékes nyereményekben részesül, valamint különdíjak is kiosztásra kerülnek; nagy összegű utalvány repülőjegy és elektronikai termékek vásárlására, konferencia belépés, gyárlátogatás, szakmai jellegű díjak.


Jelentkezési határidő: 2022. április 10.


További részletek az esemény oldalán.



Tarts velünk a kapcsán szervezett online tájékoztató eseményen, ahol a legfontosabb információkat is megosztjuk, illetve a hallgatók feltehetik kérdéseiket.


Regisztráció: https://bit.ly/363BhGB


Az online eseményhez tartozó linket az esemény előtti napokban küldjük a regisztrálóknak. Az eseményen résztvevők között kisorsolunk egy hazai termelői finomságokból összeállított csomagot. Ennek feltétele az előzetes regisztráció és az eseményen való részvétel.

102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page