top of page

hírek

Van egy innovatív agráriumhoz köthető ötleted?

Idén is megszervezzük egyetemistákat megszólító eseményünket, a NAK TechLab Hackathon 24 órás ötletversenyt!

2022. május 6-7-én kerül sor a NAK TechLab hackathon versenyére, mely során több agráriumot érintő témában és kihívásban is várjuk a hallgatói csapatok megoldási ötletét.


A hallgatói csapatok a hazai agrárium égető kihívásaira dolgozhatnak ki innovatív megoldásokat. Így például a precíziós növénytermesztésbe beilleszthető digitális megoldásokat, melyek segítik a termelők hatékonyságát, munkaerő hiányra hozott ötleteket, vagy az állattenyésztés területén az energia-felhasználás, illetve a takarmány-felhasználás optimalizálására hozott ötleteket is várnak, de a gazdálkodókat egyre inkább érintő fenntarthatósági témakörben is lehet jelentkezni.


A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezését várjuk. A versenyt egy online elődöntő előzi meg, az itt legjobbnak ítélt csapatok a 24 órás versenybe kerülnek, mely során a Design Terminal üzlet- és termékfejlesztési, valamint NAK agrárszakmai mentorainak segítségével tökéletesíthetik a hallgatók az ötleteiket. A fiatalok a verseny másnapján – prezentáció keretében – szakmai zsűrinek mutatják be kidolgozott koncepciókat. A legjobb csapat értékes nyereményekben részesül, valamint különdíjak is kiosztásra kerülnek; nagy összegű utalvány repülőjegy és elektronikai termékek vásárlására, konferencia belépés, gyárlátogatás, szakmai jellegű díjak.


Jelentkezési határidő: 2022. április 10.


További részletek az esemény oldalán.Tarts velünk a kapcsán szervezett online tájékoztató eseményen, ahol a legfontosabb információkat is megosztjuk, illetve a hallgatók feltehetik kérdéseiket.


Regisztráció: https://bit.ly/363BhGB


Az online eseményhez tartozó linket az esemény előtti napokban küldjük a regisztrálóknak. Az eseményen résztvevők között kisorsolunk egy hazai termelői finomságokból összeállított csomagot. Ennek feltétele az előzetes regisztráció és az eseményen való részvétel.

102 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page