top of page

hírek

Technológiai problémák a mezőgazdaságban   

Updated: Jun 3

Ismerd meg az aktuális mezőgazdasági kihívásokat, nagyvállalati-startup programunkat és találkozz korábbi programjainkban részt vett csapatokkal!

 

NAK TechLab meetup eseményünk fő célja, hogy mélyebb betekintést nyújtsunk a mezőgazdaság jelenlegi problémáiba, platformot biztosítva az érdeklődő startupoknak és fejlesztőknek az innovatív megoldások megvitatására. 


A mai mezőgazdasági kihívásokra és problémákra már nem feltétlenül nyújtanak megoldást a korábban alkalmazott módszerek, új típusú megoldások fejlesztésére van szükség. A szántóföldi kihívások mellett az állattenyésztés területén is egyre sürgetőbbek az új fejlesztési javaslatok. 


Június 12-ei eseményünk többek közt ezekre a kihívásokra világít rá: szakmai kerekasztal beszélgetés során agrárszakértőink a "Technológiai problémák a mezőgazdaságban" témakörét járják körül. Szó lesz különböző pályázatok kínálta lehetőségekről digitalizációs vonatkozásban, az állattartás során tapasztalt egészségügyi, tartási és higiéniai problémákról, melyeken a technológia képes lehet enyhíteni, valamint a növénytermesztésben tapasztalt, eddig megoldatlan kihívásokról egyaránt.


Nagyvállalati-startup programunkban kihívást adó vállalatok közül a Bonafarm Csoport és a Bio-Nat Kft. (Mikrovital) képviselői a program során meghatározott kihívásokról bővebben is tájékoztatást adnak, valamint egy case study keretében arra is rávilágítunk, miért érdemes egy piacvezető vállalattal együttműködni: hogyan tud egy fejlesztő cég hazánk legnagyobb integrátor cégével együttműködésre lépni.


Végezetül pedig, networking keretében alkalom nyílik kapcsolatépítésre. 


PROGRAM 

16:30 - 17:00 - Regisztráció 

17:00 - 17:05 - Köszöntés 

17:05 - 17:40 - Technológiai problémák a mezőgazdaságban - Fodor Zoltán mezőgazdasági szakértő & Dúl Údó állattenyésztési szakértő

17:40 - 17:45 - Q&A 

17:45 - 18:05 - Nagyvállalti-startup program bemutatása - Marton Endre, Bonafarm Csoport & Balázs Viktor, Bio-nat Kft.

18:05 - 18:25 - Nagyvállalati együttműködés case study - WespeakAI

18:25 - 18:30 - Q&A 

18:30 - 19:30 - Networking, kötetlen beszélgetés  

 


Tarts velünk, regisztrálj az alábbi linken: https://shorturl.at/Ri0gy

 

 

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page