top of page

hírek

Találkozz leendő befektetőddel!

A NAK TechLab az idei évben harmadik alkalommal rendezi meg a hazai agrár startupokat és befektetőket összekötő befektetői eseményt, melyre az AGTECH SUMMIT rendezvényen kerül sor.

Startup vállalkozásod az agrárium problémáira hoz megoldást? Szeretnél befektetőt találni?


Jelentkezz és találkozz leendő befektetőddel!


Az esemény lehetőséget biztosít agrárdigitalizációs startupok számára, hogy hazai befektetők előtt mutassák be megoldásaikat. A befektetői rapid randi amellett, hogy befektetési esélyt tartogat, érték​es feedback lehetőséget is kínál: visszajelzéseket kaphatsz fejlesztésedhez egyszerre akár több kockázati tőkebefektetőtől is.


További információ és jelentkezés: https://www.agtechsummit.info/


Az AGTECH SUMMIT eseményről:


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara innovációs programja, a NAK TechLab 2021. november 24-én megszervezi a kifejezetten agrárdigitalizációval foglalkozó eseményt, az AGTECH SUMMIT 2021 rendezvényt. A NAK TechLab működésének elmúlt három évben született kézzel fogható eredményeit, valamint a jelent és jövőt érintő agtech trendeket az AGTECH SUMMIT 2021 eseményen mutatják be széles körben. Az esemény kiemelt célja, hogy szakmai előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és gyakorlati bemutatókkal szemléltesse az agrárium legfontosabb fejlesztéseit, illetve átfogó képet adjon a szektor jövőjéről.


101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page