top of page

hírek

Dolgozz együtt piacvezető nagyvállalatokkal!
Idén szeptemberben negyedik alkalommal indul nagyvállalati-agrár startup programunk, mely során a bekerült startupok nagyvállalatok segítségével fejleszthetik megoldásaikat a szektor igényeinek megfelelően.


A nagyvállalatok együttműködésével a hazai agráriumot érintő, megoldandó problémák kerültek összegyűjtésre, melyekre a startupok hozhatnak megoldásokat. A nagyvállalatokkal való lehetséges együttműködés jelenthet piaci validációt, közös termékfejlesztést, tesztkörnyezetet, befektetést vagy konkrét megállapodást a startup és nagyvállalat között.


Az idei évben olyan piacvezető nagyvállalatok csatlakoztak a programhoz, mint a Claas Hungária Kft., a Corteva Agriscience, a Pápai Hús Kft., az Axiál Kft., a Bonafarm Csoport és a Hungrana Kft.


A három hónapot felölelő programba várunk minden olyan technológiai fejlesztést, mely a nagyvállalati kihívásokra választ képest adni a szántóföldi növénytermesztés, vagy ahhoz kapcsolódó vizsgálatok, tárolás, vagy például feldolgozás területén.Miért éri meg jelentkezni?

A startupoknak óriási segítséget adhat a kamara által biztosított agrár szakértelem termékük továbbfejlesztéséhez. Az aktuális agrárpiaci információkon túl a startupok üzleti képzésekkel, termékfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva fejleszthetik tovább digitális megoldásaikat. Az intenzív mentorálás mellett a résztvevők jogi, és tőkebevonással kapcsolatos tanácsokat is kapnak, a mihamarabbi piacra lépés érdekében.

Technológiai oldalról a Vodafone Business az inkubációs program kezdete óta szakértői és fejlesztői háttérrel támogatja a programban részt vevő startupokat.


Jelentkezz startupoddal és dolgozz együtt nagyvállalatokkal a szektort érintő kihívásokon!

Jelentkezési határidő: augusztus 7.

95 views0 comments

Comments


bottom of page