top of page

hírek

Digitális megoldások az agrárium jövőjéért2021. november 24-én bemutatkoznak a hazánk egyetlen agrár startup inkubátor programjában résztvevő technológiai megoldások. A NAK TechLab 3 hónapos inkubációs programjában a legmeghatározóbb agrár nagyvállalatokkal léptek kooperációba a startupok, mely együttműködéseket Demo Day eseményen szélesebb közönség előtt is bemutatják.


A NAK TechLab inkubációs programja egyedülálló lehetőséget biztosít olyan agrárdigitalizációs, vagy az agráriumban kamatoztatható technológiai fejlesztések számára, melyek képesek a szektor égető problémáira megoldást biztosítani. A programot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara indította el 2019-ben, a Design Terminal szakmai támogatásával.


A programnak köszönhetően a startupok piacvezető nagyvállalatokkal közösen tökéletesíthetik terméküket, vagy szolgáltatásukat. Az innovatív vállalkozások és nagyvállalatok együttműködése hosszútávon segíti az új fejlesztések piacra jutását, illetve a technológiák szélesebb körben való terjedését. Az új megoldások a nagyvállalatokon keresztül több százezer gazdálkodóhoz juthatnak el, ezzel növelve versenyképességüket az egyre növekvő piaci versenyben.A három hónapot felölelő programot Demo Day esemény zárja, mely során kiderül, hogy a startupok milyen közös fejlesztéseket indítottak a például a Bonafarm Csoport, a Corteva Agriscience vagy a KITE Zrt.-vel.


A Demo Day programja

18:00 – 18:05 // Megnyitó – Nagy István, AM, agrárminiszter 18:05 – 18:10 // Köszöntő – Győrffy Balázs, NAK, elnök 18:10 – 18:20 // Keynote speech – Dr. Mészáros Dávid, SMARTKAS, alapító 18:20 – 19:20 // Startup bemutatók 19:20 – 19:30 // Díjátadó 19:30 – 22:00 // Networking


A NAK TechLab Demo Day az egész napos agrártechnológiai konferencia, az Agtech Summit esemény keretében valósul meg, 2021. november 24-én.


További részletek és regisztráció az eseményre: https://www.agtechsummit.info/naktechlab-demoday56 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page